Rehellinen mielipide Iberostar Bellavista Varadero hotellista

Viiden tähden hotelli, joka osoittautui vääräksi valinnaksi

Tammikuisella Kuuban matkalla majoituimme ensin viisi yötä Havannassa ihanassa Airbnb:ssä, jonka jälkeen vaihdoimme kaupunkia pitkistä hiekkarannoista kuuluisaan Varaderoon. Majoituimme seuraavat viisi yötä Iberostar Bellavista Varadero nimisessä uudehkossa (valmistunut kesällä 2017) viiden tähden hotellissa. Hotelli löytyy myös mm. Aurinkomatkojen valikoimasta, mutta itse varasin huoneen suoraan Iberostarin sivuston kautta Black Friday -kampanjan innoittamana.

Miksi hotelli osoittautui vääräksi valinnaksi?

Ehkä hieman jyrkästi sanottu, mutta viisi tähteä tämän hotellin virallisessa luokituksessa oli minusta lähinnä vitsi. Toki yleisesti Kuuban tasoon nähden hotelli oli moderni ja ehkä joidenkin mielestä myös tyylikäskin, mutta esimerkiksi Havannan Airbnb majoitus pesi Iberostarin kokonaiskokemuksessa ihan 6-0.

Majoituimme hotellissa Star Prestige Double huoneeseen, joka sijaitsi adults only puolella hotellin ylimmissä kerroksissa. Hotellin omilla sivuilla Star Prestige -huoneen etuja esitellään seuraavasti:

”Some of the features that stand out include access to an exclusive adults only pool, the option of enjoying private breakfasts and lunches in the panoramic Miramar Restaurant, and unlimited reservations at the à la carte restaurants throughout the resort. What’s more, you will receive a welcome gift when checking in.”

Adults only pool sijaitsi melko kaukana huoneestamme ja swim up -huoneiden yhteydessä. Kyseisellä poolilla ei ollut ollenkaan aurinkotuoleja, joten tämä etu jäi hyödyntämättä. Hotellin varsinainen allasalue oli suuri ja koostui kolmesta eri altaasta, joista yksi oli lapsille. Kävin uima-altaassa lomamme aikan kerran, sillä päivää myöhemmin toisen altaan vieressä sijainneen allasbaarin viemäreistä tuli likavedet ylös ja kuvottava haju häiritsi loppu loman altaalla oloa. Onneksi oli ranta ja rantabaari.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä teimme varaukset jokaiselle illalle à la carte ravintoloihin. Muut kuin Star Prestige -huoneluokan varanneet vieraat joutuivat jonottamaan päivittäin à la carte ravintoloihin varauksia ravintolavarausten tiskillä aina kello yhdeksästä eteenpäin. Muut vieraat saivat siis tehdä varauksia ravintoihin ainoastaan samalle päivällä. Tässä kohtaa paremmasta huoneluokasta oli hyötyä ja vältyimme päivittäiseltä jonottamiselta.

Japanilaista ruokaa Kuubassa

Ehdimme testasta viiden yön matkallamme hotellin jokaisen ravintolan. Ravintoloista suosikiksemme nousi japanilainen ravintola. Siis mitä? Japanilaista ruokaa Kuubassa? Kyllä, luit aivan oikein. Niin hassulta kuin se kuulostaakin. Kuubassa on yleisesti pulaa lähes kaikesta ja sama pätee myös elintarvikkeisiin ja erityisesti mausteisiin. Lomamme aikana söimme monta kertaa hyvin miedosti maustettua ruokaa, joten japanilainen ravintola pääsi tällä kertaa yllättämään maukkaudellaan, soija- ja teriyakikastikkeilla saattoi olla osuutta asiaan.

Italialaisesta ja pihviravintolasta ei ole paljoa sanottavaa. Sanotaan nyt kuitenkin, että nälkää sai siirrettyä eteenpäin.

Star Prestige -huoneluokkaan kuului aamiainen, lounas ja illallinen hotellin ylimmän kerroksen Miramar ravintolassa. Aamiainen ja lounas olivat ihan ok, ruokatarjonta ei kuitenkaan vaihtunut koko lomamme aikana. Parasta Miramar ravintolassa oli ulkona terassilla sijainnut baari, josta oli hienot näkymät merelle. Kyseiseen baariin pääsivät vain Star Prestige -asiakkaat. Baarissa oli aina tilaa ja poikkeuksellisen hyvä palvelu. Baarimikot sekoittivat tottuneesti rommipohjaisia drinkkejä. Hotellin aulabaarin ollessa joka ilta ruuhkainen, me nautimme yläkerrassa rauhasta ja selvästi paremmista juomasekoituksista.

Hotellin ranta oli melko puhdas ja vesi ihanan turkoosia. Rantatuolit olivat kuitenkin hyvin likaisia ja monet niistä olivat rikki. Jäin ihmettelemään miten tällainen voi edes olla mahdollista alle kaksi vuotta sitten avatussa hotellissa. Rannalla oli päivittäin ilmaisia aktiviteetteja aina catamaran purjehduksesta rantalentopalloon.

Kosteusvaurioita ja ötököitä

Itse hotellihuone oli tilava, mutta siihen positiiviset kommentit jäävätkin. Kun saavuimme huoneeseen huomasimme heti ensimmäisenä pienet ötökät tv-tason päällä ja roskia lattialla. Ennen kuin edes astuin peremmälle huoneeseen kävin hakemassa kerroksen siivoojan paikalle. Siivooja korjasi tilanteen nopeasti, mutta tottapuhuakseni en vieläkään ollut ihan täysin tyytyväinen siivouksen laatuun. Hotellilla oli tapana käyttää siivouksessa hyvin likaisia ja tummuneita rättejä sekä lattiamoppeja, niin huoneissa kuin yleisissä tiloissakin. Imuria ei edes tässä hotellissa tunnettu.

Nyt kun huone menetteli alkoi seuraavaksi sisäilma kiusaamaan allergikkoa. Huoneessa oli kosteusvaurioita, tämän näki selvästi turvonneesta ovesta ja kupruilevasta tv-tasosta. Eräänä iltana etsin huoneesta puhelinluetteloa soittaakseni alakerran respaan. Etsiessäni avasin sängyn vieressä olleen yöpöydän laatikon, joka paljastui oikeaksi homepesäksi. Kosteusvaurioita löytyi myös ympäri hotellia. Porraskäytävien katoissa lohkeili maali ja aulassa sprinklerit vuosivat vettä eräänä iltana useamman tunnin.

Palvelukokemuksen pohjanoteeraus

Lyhyesti vielä palvelusta. Saimme ensimmäisenä iltana hotellilta tervetulolahjaksi pullon kuohuviiniä. Soitin seuraavana iltana respaan ja pyysin kahta kuohuviinilasia huoneeseen. Puhelimessa minulle todettiin, että kuohuviinilaseja ei ole ja luuri lyötiin kiinni. Missä viiden tähden hotellissa ei ole kuohuviinilaseja? Miksi luuri lyötiin kiinni edes pahoittelematta?

Toinen palveluun liittyvä kömmähdys liittyi viimeiseen päiväämme hotellissa. Olimme sopineet aamulla hotellin henkilökunnan kanssa myöhäisestä huoneen luovutuksesta ja tiesimme palvelun maksavan hieman ekstraa. Vietin itse viimeisen päivän rannalla, mutta poikaystäväni sattui käymään huoneessamme hieman kello 12 jälkeen, jolloin puhelin soi. Toisessa päässä oli vihainen hotellin työntekijä joka tivasi miksi emme ole jo poistuneet huoneesta. Poikaystäväni oli tilanteesta hämillään ja kertoi, että olemme sopineet huoneen luovutuksen vasta neljäksi. Työntekijä alkoi väittää vastaan ja sanoi, että tällaista ei ole sovittu. Samalla hän vaati meitä tulemaan välittömästi respaan ja maksamaan myöhäisen uloskirjautumisen maksun heti käteisellä. Onneksi poikaystäväni on sen verran kovapäinen kaveri, että hän ei tähän suostunut ja jaksoi väitellä työntekijän kanssa aiheesta lisää. Tilanne päättyi siihen, että poikaystäväni ilmoitti työntekijälle korotetulla äänellään, että ylimääräinen maksu maksetaan luottokortilla ja vasta kello neljä. Puhelu päättyi tähän.

Hermoja rauhoittavat rommidrinkit

Vaikka tämä hotellivalinta ei osunutkaan nappiin ja hieman harmittaakin, että maksoimme lystistä lähes 250 euroa yöltä, jostain syystä tämän arvion kirjoittaminen saa minut edelleen nauramaan tälle kokemukselle ääneen. Tulipahan käytyä ja koettua jotain hyvin mieleenpainuvaa. Nyt ainakin tiedän, että Kuuba ja viiden tähden hotellit eivät mahdu edes samaan lauseeseen. Ajoittain hermoja raastavista tilanteista selvittiin viimeistään rommin voimalla. Eräänä aamuna nautimme ensimmäiset mojitot rannalla jo heti kymmenen jälkeen rauhoittaaksemme aamulla hotellin henkilökuntaan menetetyt hermot.

Mikäli mietit viettäväsi Kuuban matkalla muutaman yön Varaderossa, suosittelen tutkimaan alueen Airbnb tarjonnan ja Casa Particularit. Uskoisin, että näissä majapaikoissa hinta-laatusuhde kohtaa paremmin, kuin kansainvälisissä ketjuhotelleissa, jotka nekin ovat Kuuban valtion omistuksessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s