JW Marriott Marquis Dubai – maailman korkein viiden tähden hotelli

Vietin vuoden 2019 pääsiäisloman Dubaissa. Kolmen yön matkalle halusin valita hotellin melko läheltä lentokenttää ja hyviä ostosmahdollisuuksia. Lyhyen googlailun jälkeen hotelliksi valikoitui JW Marriott Marquis Dubain Business Bay alueelta. Hotelli on muuten maailman korkein vain majoitus käytössä oleva rakennus.

Hotelli sijaitsee muutaman kilometrin päässä Dubai Mallista, joten ilta-aktiviteetit koostuivat pitkälti shoppailusta ja illallisesta Dubai Mallin lähistöllä. Hotellissa oli oma shuttle bus, joka kuljetti vieraita 30 min – 1 h välein ostoskeskukseen. Palvelu sisältyi huoneen hintaan.

JW Marriott Marquis koostuu kahdesta tornista, joista A-tornin yläkerrasta 72. kerroksesta löytyy baari nimeltä VAULT. Ylhäältä on upeat näkymät. Baari avaa ovensa päivittäin klo 17 ja happy houria vietetään klo 19 asti. Suosittelen nauttimaan täällä drinkit auringonlaskun aikaan ennen illallista.

Allasalue oli kompakti ja vietimme siellä päivittäin useamman tunnin. Hotelli tarjoaa vieraille myös allaspyyhkeet.

Altaalta oli hienot näkymät Business Bayn alueelle.

Hotellin aamiainen oli loistava. Tarjolla oli niin intialaista, japanilaista kuin länsimaalaistakin aamiaista. Suosittelen ehdottomasti ottamaan huoneen, johon aamiainen sisältyy. Aamiaisella pärjäisimme pitkälle iltapäivään tai jopa iltaan asti. Viikonloppuisin aamiainen oli tarjolla aina klo 11 asti.

Majoituimme hotellin edullisimpaan huoneluokkaan. Huone oli tyylikäs ja erittäin tilava. Ihastuin erityisesti kylpyhuoneeseen!

Hotelli on ehdottomasti viiden tähden veroinen ja yöpyisin täällä mielelläni uudestaan. On kuitenkin hyvä huomioida, että hotellin välittömässä läheisyydessä ei ole esimerkiksi isoa ruokakauppaa ja liikkuminen vaatii lähes aina taksin. Lähin metroasema sijaitsee noin 600 metrin päässä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s