Viiden tähden design hotelli Riiassa – Grand Poet Hotel

Aivan Riian vanhan kaupungin laidalla sijaitsee vuonna 2018 avattu design hotelli, Grand Poet. Hotelli kuuluu latvialaiseen Semarah Hotels -ketjuun, jolla on muutama muu hotelli Latviassa.

Yövyin hotellissa kaksi yötä huhtikuussa, perjantaista sunnuntaihin. Olimme varanneet hotellista edullisimman huoneluokan huoneen. Yllätykseksemme hotelli antoi meille puistonäkymin varustellun huoneen ylimmästä kerroksesta.

Huone oli mukavan kokoinen ja tyylikäs. Hotelli oli täynnä mielenkiintoisia sisustusvalintoja, kiinnostavia yksityiskohtia ja tuoreita kukkia. Oikea instagrammaajan unelma!

Viiden tähden hotelli ansaitsee kuitenkin minulta neljä tähteä. Ainut asia, jota jäin hotellilta kaipaamaan oli henkilökohtainen palvelu. Palvelu oli toki hyvää, mutta ei ehkä yllä vielä viiden tähden tasolle. Toisaalta en myöskään odottanut saavani Latvian matkalla mitenkään erityistä palvelua. Palvelukulttuuri kun on tässä maassa vielä kehitysvaiheessa.

Hotellin aamiainen oli erinomainen ja viikonloppuisin aamiaista tarjoiltiin aina klo 11 asti. Tarjolla oli mm. latvialaisia juustoja ja kinkkuja. Myös mimosat maistuivat loma-aamuina!

Alakerrasta löytyy myös kiva spa-osasto, jossa aloitimme aamut uinnilla ja saunalla. Iltapäivällä spassa oli enemmän ihmisiä, joten suosittelen ehdottomasti aloittamaan aamun täällä.

Hotellista löytyy myös Snob niminen baari/ravintola, jossa taitavat baarimikot sekoittivat keväisiä drinkkejä. Jos, et mene drinkille, niin käy ainakin katsomassa baarin hieno sisustus.

Pro tip! Happy hour klo 17 alkaen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s