Auringonlasku ja illallinen Dubain kattojen yllä

Vietimme ensimmäisen illan Dubaissa aivan Dubai Mall -ostoskeskuksen vieressä sijaitsevassa The Address Downtown -hotellissa. Hotellin 63. kerroksesta löytyy NEOS niminen ravintola/yökerho, joka on yksi Dubain parhaista paikoista alkuillan drinkeille ja auringonlaskun ihailuun.

Ravintolaan löydät helpoiten navigoimalla ensin The Address Downtown hotellin aulaan. Ihastele hetki aulan sisustusta ja valtavia kukka-asetelmia. Ystävällinen henkilökunta neuvoo sinut seuraavaksi käyttämään kolmea eri hissiä ravintolan löytämiseksi. Ensin aulasta yksi hissi alas parkkihalliin, jonka jälkeen pohjakerroksesta vielä kahdella eri hissillä aina 63. kerrokseen asti. Jokaisesta kerroksesta löytyy henkilökuntaa, joten ei hätää, et pääse eksymään.

Ravintolaan saapuessa ensin eteen avautuu suuri baaritiski ja tämän jälkeen uskomaton näkymä Burj Khalifaa kohden. Ravintolaan kannattaa tehdä pöytävaraus ja pyytää vielä erikseen ikkunapöytä. Varaus onnistuu kätevästi hotellin sivuston kautta.

Ajoitimme vierailumme Neoksessa auringonlaskuun, jolloin pääsimme näkemään kaupungin vielä päivänvalossa ja iltavalaistuksessa. Huhtikuussa aurinko laski noin klo 18:30, joten varasimme pöydän klo 18.00.

Ylhäältä on myös kiva seurata Dubai Fountainin show pimeän tullen ilman ihmispaljoutta.

Pro tip! Neoksessa on päivittäin happy hour klo 17-20, jolloin juomista ja ruoasta saa -50% alennuksen.

Illalliseksi mm. sushia, ostereita, kana shawarma ja hurjan iso meat platter (tästä riitti hyvin jaettavaa kolmelle). Pääruoka ja pari drinksua + vesi yhdelle kustansi noin 35€ (happy hourin aikaan). Hinta-laatusuhde erittäin ok näin hienossa paikassa.

Ehdottomasti viiden tähden arvoinen kokemus! Palvelu pelaa, ruoka ja drinksut maistuvia, näkymistä nyt puhumattakaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s