Edullinen lounas Souk al Baharissa

Libanonilaisia herkkuja lounaalla

Dubai Mallin vieressä sijaitsevasta Souk al Baharista löytyy yksi lempiravintoloistani Dubaissa. Tänne palaan aina uudelleen! Zahr El-Laymoun on erikoistunut libanonilaiseen keittiöön. Tämä ravintola on oikea löytö ja ansaitseekin täydet viisi tähteä.

Lue alta perustelut.

Sijainti ja näkymät. Ravintola sijaitsee aivan Dubai Mallin lähellä Souk Al Bahariin johtavan sillan kupeessa. Ravintolalla on mukava ulkoterassi sekä viihtyisät sisätilat. Illalla pääset ihastelemaan ravintolasta myös Dubai Fountainin suihkulähdeshown.

Ruoka on herkullista ja edullista! Viime vierailulla jaoimme matkaseurani kanssa business lunch lounaan, joka sisälsi salaatin, leivän, keiton, lämpimän ruoan, yhden virvoitusjuoman ja sishan. Lounassetti oli niin iso, että siitä riitti hyvin syötävää kahdelle. Dubain melko korkeaan hintatasoon nähden tämä oli todellinen löytö, lounas huippusijainnilla ja viihtyisässä ympäristössä vain 69 AED.

Lounaan syötyämme siirryimme ravintolan toiselle puolelle, jossa seuralaiseni sai vielä polttaa hetken sishaa. Innostuin odotellessani tilaamaan vielä jälkiruoaksi Baklava-kukkia ashti-jäätelöllä. Nam!

Palvelu ravintolassa oli ensiluokkaista ja maanantaina lounasaikaan ravintolassa oli rauhallinen tunnelma. Mikäli menet tänne illalla, tee pöytävaraus ja toivo pöytää terassilta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s