Daiquireja ja kuubalaisia rytmejä Havannan La Floriditassa

Hemingwayn jalanjäljissä

La Floridita, ehkä yksi Havannan tunnetuimmista baareista mojitoistaan tunnetun Le Bodequita del Medion ohella. Vaikka La Floridita sijaitseekin aivan ydinkeskustassa ja on turistien kansoittama, ansaitsee se silti neljä tähteä. Lue alta perustelut miksi.

Tunnelma on katossa jo lauantaina iltapäivällä. Bändi soittaa kuubalaisia rytmejä, aina Guantanamerasta … Muista varata muutama CUC bändille.
Hemingwayn kantapaikkana tunnetun baarin erikoisuutena ovat daiquiri-drinkit. Kuumassa ilmassa jääkylma daiquiri virkistää ihanasti.
Palvelu on nopeaa ja baarimikot sekoittavatkin tottuneesti lähes kymmenen drinkkiä yhden minuutin aikana.
Hintataso yhdessä kaupungin tunnetuimmassa baarissa on kohtuullinen. Yksi daiquiri, 6 CUC.

Miksi viides tähti jäi uupumaan?

Täydestä baarista oli melko vaikea löytää istumapaikkaa. Varsinkin, kun olimme liikkellä 5 hengen seurueella. Baaritiskiltä vapautui pienen odottelun jälkeen muutama paikka Havannan vanhassa kaupungissa jalkansa väsyksiin kävelleille matkaseuralaisille. Ihmispaljoutta ja äänekästä meininkiä karttavalle kokemus ei ole ehkä mieluisa, pieni kurkistus ovenraosta saattaakin jo riittää.

Havannan kuuluisimpaan baariin tullaan kuitenkin ennen kaikkea pitämään hauskaa ja viihtymään. Eloisa ilmapiiri ja kuubalaiset rytmit voivat tempaista sinut pian tanssilattialle, joten mihin istumapaikkaa enää oikeastaan tarvitaan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s