Viiden tähden kokemuksia

Kirjoituksia mieleenpainuneista kokemuksista maailmalta ja Suomesta

Viiden tähden kokemukseen ei välttämättä tarvita kaupungin hienointa hotellia tai Michelin tähden ravintolaa. Viiden tähden kokemuksen voi kokea yllättävässä paikassa, edullisesti ja se voi tulla eteen iloisena yllätyksenä, kun sitä vähiten osaa odottaa.

Matkailu on pitkäaikaisin harrastukseni ja intohimoni kohde. Aloitin matkailun muutaman kuukauden ikäisenä ja nyt lähes 50 maata myöhemmin haluan jakaa parhaat vinkkini teidän kanssa. Blogi sisältää rehellisiä mielipiteitä niin maailmalta kuin Suomestakin. Mukaan mahtuu todellisia löytöjä, mutta myös paikkoja, joita haluan sinun välttävän tai ainakin harkitsevan kaksi kertaa.


”Minean matkatoimisto”

Blogin keskiössä ovat erilaiset maailmalla ja Suomessa koetut hetket, jotka nostavat hymyn huulille tai piirtyvät tarkasti mieleeni, niin hyvässä kuin pahassakin. Blogistani löydät kokemuksiani muun muassa majapaikoista, ravintoloista, nähtävyyksistä ja tapahtumista.

Ystävieni nimeämä ”Minean matkatoimisto” on toiminut jo vuosia pienen sisäpiirin palveluksessa. Olen jakanut lukuisia vinkkejä lähipiirilleni eri matkakohteisiin ympäri maailman. Nyt on kuitenkin aika tuoda tämän ”matkatoimiston” vinkit myös isomman yleisön tietoisuuteen.

Uuteen kohteeseen matkustaessani rutiineihini kuuluu matkakohteen tutkiminen. Nautin matkablogien lukemisesta ja usean tunnin googlailun jälkeen poiminkin blogeista parhaat vinkit itselleni muistiin. Blogissani jaan myös mielelläni lukijoilleni tiedon, jos olen saanut vinkin alunperin esimerkiksi jonkun toisen matkabloggaajan suosituksesta.

Toivon, että viihdyt matkatarinoideni parissa.

Viiden tähden kokemuksia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s